Svin

JAG HAR DATOR! :D

Hästs änd hoes,

Inshalla,
Den mystiska mannen från datorbutiken ringde nyss. Min hårddisk var paj, det var felet. Så nu ska han bröla in en ny jävel och han gissade att den skulle vara klar på lördag nånting. Häälet! Då kommer jag blogga som hundratre törstiga fiskar varje dag, börjar ju få lite abstinens nu när jag lever som en stenåldersman utan dator. Ungdomen ja.. Imorn ska jag och frun till skogås och vara barnvakt och jag ska träffa hennes syster som tydligen är den enda av hennes syskon jag inte träffat nu. De blir nice, och så kommer jag få leka med leon och vanessa som är några skitsöta kidzz. Vi ska röja!! Sen åker vi fett med hem på kvällen och på morgonen, lördag, äre game of S.K.A.T.E på borgfanskapet. De blir kuvl. Sen efter köttar jag och hämtar datorn, nice. :) Sen på söndag ska jag käfta upp till grandma och försöka be hennes skrivare hålla käften och installera sigsjälv. Annars får jag göra det. Och på måndag, då blire att hämta hjulet som håller käften och blir lagat i kallhäll, sen när jag slängt på de ska jag chilla, sen onsdagen blire kungsberget, lite kul. Men sen mina kärringar och hoes, på fredan, HANGAREN I LINKÖPING. Jag är taggad som en frisläppt våldtäktsman. De kommer bli nå fruktansvärt nice. Nu ska jag och min kvinna fira att vi vart tillsammans i 4 månader. Skål.

Hangarer och oäkta windows, PYSS

Månadsdag.

SKÅLPÅSE,
Idag langar jag och fryyn 4 månader. tchioll.
Min dator har inte blivit klar, otchioll.

Prutt

Kul taste,

När jag äntligen fått breband och var skittaggad på att blogg så dog min dator, snopp. Jag ska lämna in skiten idag, efter det, då jävlar blire blogg ;D

Snopp och döda datorer, PYSS

Brebandslax,

Hej mina vänner.
Jag lurade skiten ur er hela förra veckan, att brebandet skulle infinna sig på måndagen eller tisdagen. De vart nästan så. Jag fick hem ett helvetesmodem och vart glad som en skitunge på godishjärtat. När jag öppnar the box of hell som den nu kallas blev jag arg. Där stod på ett papper av prima ek att skiten inte skulle börja funka förrän måndag den 23:e, vilket är idag. Så nu bannemej, kommer de bloggas varje dag resten av mitt liv, så link up. De syns verkligen på statistiken att jag vart borta en vecka, från 50 förra veckan till 1, en enda jävel igår. Men nu så jävlar. Bäst ni kikar in varje dag för nu jävlar händer grejer. Hockeyn är så gott som slut också. Nice, min mor hälsar också, hennes käft är skev. Hon har käkat massa bedövning hos käftis. Har garvat åt jäveln hela dagen. De syns ba när hon ler så skulle jag vara hon skulle jag nog hålla käften. Nu ska jag gå och ligga med nån på bredbandsbolaget.  Älskar er, och Nadija förstås, HIHI.


Muffprutt och Belkin, det trådlösa nätverkskortet, PYSS

Medvetslösa långdistanslöpare,

HEII.
Nu idag vaknade jag av att jag höll käften och gick upp och höll lite käft. De var nice. Efter att jag hade hållt käften och stoppat frukost i den knögglade jag och chilla lite samtidigt som jag håll käften och snackade med fryn i telefon. Hon höll käften och sa att jag skulle käfta upp till henne och träffa hennes bror och hans fru plus deras kiddiz. De var soft, vi chilla och fikade. Sen behövde jag dra hem och käka med stängd käft. De gick bra. Nu ska jag snart ta mitt pick o pack och knöggla hem till mor. Nästa vecka nån gång runt typ måndag eller tisdag käftar det in ett breband i vår lägenhet så stay tuned and link up så kommer mer inlägg fan satan. De blir soft som schwin. Så fort jag packat ner mitt liv i en väska och knögglat till mor och packat upp hela helvetet igen så ska frun min antagligen ner till mig och hålla käften, chilla, knöggla och sova. De blir smarr. WOHOO, om två månader kan det vara varmt ute. I april förra året var det 20grader varmt några dagar, de låter faktiskt lite soft. Jag behöver sommar nu, nyss.

Snorsöndag,

Fläääsch!
Heii, jag vakna idag, tur det. Hade en skitnajs dag igår med frun, voj voj. Jag fick chokladdoppade jordgubbar och gelehjärtan. Sen hade vi massa tända ljus och de vart skitmys. Tack underbara fru. Sen på kvällen var vi hos nån Anneli, aka Sollan. De var inte jättenice minst sagt. Jag tröttnade i hatten och tog med mig frun hem. De vart roligare så, HEHE. Jaja, nu sitter jag här som en pizzabagare och ser stekig ut. Fyfäean. Ikväll ska jag förresten till min moder. Och runt måndag eller tisdag kommer de komma en låda bredband och knacka på hos oss. Fint som fan, då jävlar ska jag blogga ihjäl mig, och er, trogna läsare. Har börjat få rätt saftigt med besökare på sista tiden. De är underbart. Ni är också underbara, även fast ni har lite svårt att hålla era uppkäftiga käftar när jag ber er hålla käften och käka pizza. Jag har beställt en rosa mösa av en vän som ska sticka satan på sportlovet. Nice. Och jag vill ut och åka bräda igen, om ja kan. Måste förresten säga att min fru är underbar på alla sätt. Jag ba blir så jävla glad hela tiden.
Men nu ska jag gå och dra några rediga varv eltejp runt huvudet.

Snöplanka och självgoda tjockisar, PYSS



Hjärtedag,

Svingris,
Hojj i soppsleven, nu är det alla hjärtans dag vilket betyder att man ska softa med frun idag igen, yayy. :D Skulle ha köttat i teknikbacken idag men de blent nå av. Kosta 70 späningar så fan, nej. Mt och kent var i repan igår. Jag ville gå dit men jag somnade innan jag kom iväg. Bra jobbat. Nu ska jag hälla sand i handskarna.

Saharaöken och tobakstransa, PYSS

Ursäkta min dåliga danska,

OJ!
Vet att jag skrev nyss men fick tag på den somrigaste bilden i världen och jag bara måste ladda upp den för jag gråter blod som en emo, längar till sommaren så de gör ont i hela mig. :(

SÅÅ UNDERBAR BILD, TACK ÄLSKADE BOBO FÖR ATT DU HITTADE BILDEN :D


Den betyder, kommer ihåg dagen som om det var igår.

Hemmagjorda brownies,

Smäckzäck?
Hej fiskis, en tand håller på att ramla ur din käft så de är bäst att du håller käften så inte tandfen kommer in och gör uppror i din ohållda käft.  Jag har hållt käften i skolan hela dagen men nu är jag äntligen hemma. Efter skolan fick jag lov, det vill säga att jag fick ett liv igen, underbart. Hela dagen har vart underbar fan. Efter skolan kom jag och calle fram till att vi ville lägga de sista småpäningar vi ägde på att fika en brätfika på café valhall. De var smarr och jag vart mätt som en åsna på en kaviarfest. Efter en stund gled norrland, micke, lillsnorre och nå andra gräbs förbi. Jag och norrland knöggla till skolan och satt och softa med carro och mackan och cornelia lite grann. Efter ett tag kom sparven också. Och efter ännu ett tag vart de gratis mackor. WOHOO! Knöggla en lång jävla satmacka och en liten. Ska käka grabbarna i pauserna på matchen ikväll. Pyngpyss. Marcus har ont i snoppen, han har piercat den och fått infektion. Den är tjock, blå/röd och varig. Fräscht! Han ringde läkaren idag, dom ska ta sig en titt på lillgrabben. Kul för dom. Marcus och hans lille vän alltså. Smidigt att han la sina pengar på att tattuera hövve och pierca snorren istället för att pröjsa hyran så han blev vräkt igen, viklen förebild. HAHA. Cornelia tycker jag är ond, de skiter jag i. HEHE. Imorn är de såndär hjärtedag. Mojs. Vill också be om ursäkt till alla jag smsade mellan 01 och 03 inatt. Hade lite strul med sovandet. Dom jag pratat med tyckte iallafall att det var roliga sms. Bäst för dom. Nu sitter jag och dricker c-vitamin men ska jag sätta mig i porslinsfotöljen och göra några brownies som vi brukar säga i branchen.
 
Browniebak och grisfötter, PYSS


Fyrtiofyra febriga fiskar,

En dammråtta kör bil i min säng.
Hejejej, jag sitter och är medvetslös igen. De är fräscht. Imorn har jag facking fredagsmatch i waxholmen, min fru ska med, hon tycker de är skitkul att sitta och frysa med min mor.. Humm. Jaja, säger hon det så. Hon gick precis och la sig så de är smarr. Ska gört jag med.. snart! Jag tror jag skrev nåt om att jag skulle på träning i de förra inlägget. Efter de fanskapet duschade jag fortare än jenja skiter och kubbade ut till lahti och kymaniflem som var där och chillade. Vi knöggla runt lite och softa och kom fram till lite olika nice grejer. Sen gick vi och mötte en glad norrläning som kom med bussen från skokloster. Han var hungrig. Efter en stund tog kyem och norrfisk bussen så jag och lahti knöggla hem. På vägen hem ringde jag frugan och höll käften. De var soft. Träffade mt på vägen också. Han hade klippt sig och de var fint. Jag bad honom hålla käften och sa något i stil med "bräda på lördag" jo det är sant. Jag ska åka bräda på alla hjärtans dag fast jag har fru. Usch va taskigt det låter, fast i själva verket är det inte det, därför att jag ska bara åka till 1 eller nåt. Och då har min kvinna antagligen inte vaknat än ändå. Så de blir finfint de.

Kattskit och cyklande fiskmåsar, PYSS







Kapten krok,

Sary?
Idag var jag ledig, jag sov till 12 och gled till käftis vid 2. Dom bad mig hålla käften så dom kunde kolla i min käft. Jag hade en nice käft så jag bad dom hålla käften och gick hem. De var nice. På väg hem kände jag mig konstig. När jag kom hem och träffa frun sa hon att jag var varm som en mickrad hamster så då vart jag rädd som fan att jag hade feber. Jag var liksom sjukt trött och skit. Men jag och frun kom på ett sätt att ändra på det, CENSUR, så jag blev pigg igen. Nu ska mitt förkylda ansikte dra och spela isjävlahockey snart. Ont överallt och förkyld som en bäverjävel men febern är borta, om det ens var någon. Matchen igår gick fint som fan fast jag hade ont i helvetet. Vi vann med 6-2 och





Feberfreak och hungriga hästar, PYSS

Handledspuss,

Morgonhand,
Nu jävlar är jag hemma, fyfan. Har vart sjukligt trött i skolan hela dagen. Lidit som ett svin och gnällt som en muffin. När jag vaknade mådde handleden faktiskt hyffsat så jag ska tvinga mig själv till att spela matchen ikväll, har fan inget val. Vi ligger typ delad etta vad jag fattar det som så då får man inte förlora. De var ju tråkigt. Som grädden på muffen så är jag förkyld som en jävla kylväska så de blir nog en riktigt skojig kväll. Nej, de kommer bli en lååång kväll. Förkyld, grisont över allt och gris-upphöjt-till-38-ont i handleden. De ska bli riktigt spännande att se vad de blir av kvällen. Efter matchen ska iaf jag och frun knata hem och chilla. De är ett säkert kort på att kvällen åtminstone kommer sluta bra. Tack som fan för det min älskade fru. Beshan och Natta firar två år idag btw, grattis på dom. Sen vill jag gratta lahti för att han har langat in 40mm i öronen. Och gratta lina för att hon kanske förstår vad jag snackar om nu efter förra inlägget och sist men inte minst, vill jag gratta marcus för att han lyckades bli vräkt efter en månad i sin nya lägenhet, dit han flyttade då han blev vräkt i den förra. Nu ska jag lägga min blåslagna kropp i min skitmysiga säng och drömma om frun och hoppas jag läker så jag inte släpper in allt ikväll.


Lägenhetshyror och lahtis vita eltejp, PYSS

Kasta inte bäver i trähus,

Hoj i fiskhinken,
Halloj, idag har jag åkt snåpårt för första gången i mitt liv, de var sjukt jävla svårt! Efter ett tag gick det hyffsat och okej men de var fortfarande svårt som hundra hundar. Lite senare gick det faktiskt nästan bra men då kom gud eller nån annan lirare på att det var dags för mig att ramla och slå mig brutalt, sjysst! Nu har jag svinigt jävla ont i min fucking handled så jag tror jag dör. Snoppen! Jag har ju fan match imorn, hoppas fanskapet helar sig under natten, chillar med bandage nu som en idiot som ramlat i teknikbacken. Fyfan.  Jaja, på önskemål från lina och säkert andra helveten som läser bloggen eller lyssnar på mitt skitsnack dagarna i ända så kommer här en ordbok på för folk "konstiga" ord.
VARSEGOD





Däcka: gå nånstans, göra något
Knöggla: istället för däcka
Kötta: istället för knöggla
Håll käften: håll käften, eller samma som däcka, knöggla och kötta.
Muff: kvinnas kön
Muffin: kvinnas kön eller en bakelse
Köttöga: dumjävel, typ
Sötgröt: sötnos
Svinstia: hus för grisar

Hoppas det var en bra förklaring på era språkproblem, nu ska jag stoppa en halstablett i strupen.

                                             Älgkött och handleder, PYSS

Ät en snöplanka med din stängda käft,

Håll käften träfot.
OHMY, min fru var här innan hon gick hem, satana. Hon vet vad jag talar om... :D

Imorn ska jag gå till skolan, vara medvetslös tills jag slutar och efter det börjar livet.  Då ska jag langa ett knöggel hem till lahtibjörnen och knöggla hans bräda och chilla lite. Efter det ska jag till mor min och hämta googles och termobrällzz. Sen ska jag väl antagligen hem och käka och pilla mig i naveln en stund och sen brakar helvetet lös, då ska jag och mtälgen knöggla till teknikbacken och han ska lära mig åka bräda så jag slipper dundra rätt ut i skogen när vi kommer till kungsberget i mars. De skulle ju vara lite tråkpåsigt.

Min rygg håller på att säga upp sig, kan inte direkt säga att jag sitter i någon ergonomisk ställning när jag är vid datorn. Fy, dumma hund. Nu ska jag trycka in en kexchoklad i ansiktet innan jag går och lägger mig i dvala och håller käften tills jag vaknar, eller inte, min kvinna säger att jag snackar i sömnen. Kul för henne. Själv får man ju aldrig veta vad man sagt för spännande saker. Kanske nåt man inte ens visste själv :)

Fisktass och älgfena, PYSS

Du ser hungrig ut.

Bite this.
Inatt slagga frun här, eller slagga, ja hon var här iaf. En tråkig dag i skolan och jag har inget att säga. Jag ska försöka slänga in en bild i mitt förra inlägg nu, håll käften. Juste, ja ska till käftis på torsdag, hoppas jag kommer ihåg det :P
Den som håller käften får en tårta som den kan försöka stoppa in i sin stända käft.


Tårtkäft och NK-byxor, PYSSLING

Heltidshamster

Bredband och teletubbies.
OHOJ rövslickers. Nu äre så här förbannat nice att jag kommit till far där brebandet lever och frodas. Då tänker ni förstås: Jaja, sen knögglar han till modern sin och så får vi se ett mediokert inlägg på hela veckan.. Så är dock inte längre fallet. Min mor har efter lite jättemycket övertalning tagit mod åt sig att beställa BREBAND! Så när jag knögglar till mor på söndag ska jag och far hjälpa henne att installera skiten och sen, mina människor, blire liv i lådan. Satan, ni kan förvänta er 36 fina inlägg om dagen, även när jag är hos mor. Saftigt va?

Nu ska jag berätta lite skit som hänt medans jag inte bloggat, dvs i helgen. Fredagen sög, den skiter jag i. Men på lördagen knöggla jag och bobo till fina fånäs och chilla med Sam, Pkbjörnen, Sparven, Carro och Grandpa. De lekte som satan, spelkväll på hög nivå, helvete. Jag spelade trummor på guitarhero i ungefär 4,6 sekunder innan jag insåg att jag är värdelös. Sen chilla vi nå annan skit som man skulle slåss med nintendogybbar typ. Fatta ingenting så de gick halvbra. Idag har ja softa och lirat match. Vann som fan. Nu chillar jag hemma med frun min och snart ska vi göra nåt kul.

Mjukglass och måskräk, PYSS


Hundkatt

Fräsch kissboll.
Jag sitter och klappar hundar på lektionen.
Fan va hungrig jag är,  jag fick en lapp nyss. Jag ska pröjsa lite cash sen får jag hänka till kungsberget, det blir soft. Jag får antagligen låna en board av blädzor'NN. TDAK! Nu ska jag hålla käften och käka en kineshund, bloggar lite längre inlägg när jag kommer till far där brebandet bor.

Brebandskyss och hundskit, PYSS

Magsaft

Ost.
Jag ska åka till kungsberget i mars. SOFT, nu sitter jag och håller käften i skolan och lyssnar på eminem som går i min klass, han sitter och sjunger eminem. Kul muffin, nu har jag rast och ska gå ut och hålla käften och stoppa mat i ansiktet, sen ska jag hem till frun som ligger och sover som ett satan.

Ost och slaggande fruar, PYSS

Mor har inga skor,,

Lampskärm och lampfot.
Nu ska jag knöggla till mor och hålla käften, hon har inget bredband vad jag vet, ska ändå ta med datorn och kolla om jag kan snappa upp nå trådlöst skit. Annars får jag komma på nån annan lösning på problemet så jag kan blogga skiten ur mig ibland, eller rätt ofta. Om ni har tråkigt så gå in på http://www.youtube.com/watch?v=mreTAoyCFec

Det är Jenja när han sitter och skiter, apfräsch.


Skokräm och Jenjaskit, PÖJJS


Skål i ansiktet

Fräsch hink!
Igår när jag skrev, eller menar idag, fast egentligen logiskt sätt igår. Skitfanimejsamma. Jag glömde iaf att säga att männskan vi var hos igår ägde en ödla som bajsade på emil. HIHI Det var skojigt. Nu kom jag hem från ett fetröj för inte så länge sedan. De var fint de. Jag och mt, emil och wikman satt och skålade varandra i huvet i en timme. De var mys. By the way, tror aldrig jag kommit så här jätte spiknykter från ett party någonsin. Fan va jag är äckligt ofull. Men de är bra för hälsan har jag hört. Jaja, dedär var en riktigt jävla smarrig hemmafest. Måste tacka världens bästa emil och amanda som smarrigt nog fick upp mig på listan. Tack mina svin. Kvällen började på Vinadelmar med lite pizza med wikman, pinne, baba och jeppe. NAJS. Sedan kött ner till bowlingen och möta upp emil och mtälg. Därefter bar det av hem till jerry, emils bror. Efter det fetköttade vi hem till denhär mimmi som hon tydligen hette där jag fanns med på en lista, WOHOO. Sen bröt helvetet lös och folk dansade som brunstiga grisar. Fräscht. Jag och wikman böt identitet. När vi var på ica och pinne skulle köpa folkisar åt sig var jag och wikman uppe vid intersport och böt brällz för han tyckte kulerna klibba för mycket i dom han hade. Sen när vi var på partyt böt vi hatt och tröja med så jag har varit wikman hela kvällen. De kändes lite ballt, nu vet jag allt snusk han tänker. Jag har just fått reda på att frugan min är på väg hit och de låter ju trevligt. Nu ska jag gå och pissa och läsa en gangsterbok tills frun kommer.


Håll käften och öppna munnen, PYSS


RSS 2.0