Plupp

Hej.
Riktigt pissig dag. Nog talat om det. Pallar fan inte. Nån jävla gräns får de ju faktiskt finnas.
Skitsamma. Jag tröttna ihop totalt, helt arg i huvet. Jag gjorde ett glas te och mecka ihop vattenpipan och gick ut. Slängde på Lutan fyah på spotify och tänkte över skiten. De kändes bättre. Nu ska min kvinna komma ner. Sen kanske vi går och hjälper lahti med att sopa trappan. Får se vad som blir av de här arslet till dag. Fyfan. Ja, de var iaf nice att softa ute ett tag och skiten börjar gå över faktiskt. Det är allvarligt, men det är bra nu.

Håll käften, kram


Psykopatiskt patrask

Hej, håll käften.
Jag är trött. Jag har cup.
Jag skriver på söndag.

PYSS

WHOOP WHOOP

Vilken underbar jävla kväll.
Jag satt och glodde på ishockey med fadern min, de var nice. Färjestad låg under med 2-0 men vände till 2-2.De vart förlängning men de blev inge mål. Frun skulle inte komma ner för hon mådde badjz. Sen fick hon nåt ryck att komma ändå. När jag hade mött henne typ där hon bor så gick vi hit. När vi kom hit var jag redan skitglad. Min fru var liksom hos mig. Vi glodde på matchens 5e period när Färjestad vann och gick till final. WOHOO. Efter det var jag ännu lite gladare. Så vi chilla och myste ett tag tills klockan vart 23:59, då kom jag på att vi skulle få 5 månader inom en minut. När den minuten gått vart jag ännu jävla gladare. Fatta då hur jävla glad jag blev, gladnöjd. Frun kommer hit helt oväntat, Färjestad vinner i förlängning och går till final och helt plötsligt har man haft frun i 5 månader. Lite senare idag ska jag på arbetsintervju hos bålstapolarna, wish me luck... fuck. De är helt sjuk va roligt man kan få på en kväll. Nu ska jag nog gå och garva lite.



föralltid <3

Mothernature in a nutshell

Hepåt gott folk.
De finns en anledning till att jag uppdaterat som en jävla gris. Anledningen är enkel och inget att hetsa upp sig för. De är helt enkelt så att jag har vart med någon i typ 4 dygn eller nåt. Har det inte vart frun så har de var norrland, eller båda. Först nu som jag fick datatid. Typ. Men de är ju ingen fara, nu kommer iaf en liten uppdatering ur mitt liv. De har inte hänt nå speciellt tror jag. HIHI. Steve-O ringde nyss och berättade att Enköpings nya skatehall har öppnat, de blir väl till att pallra sig dit nån dag. The jim är hemma igen. Han skulle försöka vara hemma till 5 idag fördå äre skate på borgen och grabben har ju inte träffat nån av oss på hela vintern så. Nä men de blir nog nice som fään de. Jag är skitnödig som en våldtäktsman. Ska gå och göra nåt åt den saken snart. Oj fan! Jag måste gå till skolan om 5min. Då får jag skita på borgen ikväll då. Helvetski.. Min fru ska på jobbintervju ikväll. Lycka till älskling. Nu ska jag stämma curt cobains gitarr och spela lite tennis med bob marley.

Curtan, Bobban och Frugan, PYSS

Rajgardajn

He,
Inatt sov Nady, Cornflake, Lilphlegm och Norrland här, Corn var dyng. Vi chille och softee till småtimmarna efter att vi vart och glott in 2ernas party lite. De var nicer't. Nu har jag och Mr. MG' nyss grillat. De var nice. Tidigare idag solade jag solarium och var med Nady, Corni och Nadys polare. De var nice. Nu ska jag slicka i mig äppelpaj.
Sen kommere lite folk hit.

Brakskit och fiskburk, PYSS

DU ÄR EN GLASS, och det är våååååår :D

PFJUH
Heiii.
Nu jävlar i min lilla låda är det fanimej så in i helvetski med vår. Satan i gatan. Satt på trappjäveln och smällte halva dagen. Nå förjävla undernice. Jo, jag började 12 idag, de var grisnajs, då hann jag leka med frun innan hon gick hem. Sen gick vi på dendär jäävla teatern i skolan, den var okej. Sen softa jag och en jävla massa peeps på trappan i solen, och jag menar många när jag säger många. Vi soppa trappjäveln litegrann, vårtecken! Satt och softa grisen av mig i hundra timmar, rökte lite vattenpipa med David och sen började solfan gå ner och det vart kallt så in i helvete. Då traskade jag in i skolsatanet för att möta frun min och gå på teatern igen, HUMM. Sen mötte jag massa folk, såg Guillermo bli slagen av en vaktjävel och sen tröttna jag och Bobo på livet och gick hem till mig. De var min dag, snabbt och skongslöst berättad.

Fjäderbatong och grillchips, PYSS


Pundarfest på en häst,

Hej på er hostmedicin.
Idag har faktiskt eran vän kwäng tagit fram cykeljäveln igen, de var göttigt. Efter att min underbara fru gick hem imorse tog jag och höll käften utan att säga nåt en stund. Sen kom bobo ner och vi drog och träffade birges käft. Han höll käften och lahti kom också. Vi drog till min mor och satt och fetblazade vattenpipan. De var softaste grisen. Efter det drog vi till stureplan och drack crystal i en limousine med nån brätis som hade en rik farsa som gillade att öppna plånboken. Eller inte riktigt kanske.. vi var snarare ute på vift in the bålsta city och parta lite. Vi träffade lilla phlegm och jag tyckte att han skulle hålla käften och dom andra höll förstås med. Har även träffat marcelo idag igen, han var glad och nytattuerad. Fast samtidigt lite arg för att han behövde jobba. Då garva jag, gav han fingret och kilade vidare. Nästan,, ja antar att jag inte var så tuff, jag sa nog bara nåt med käft eller peace eller nåt annat som är vanligt att hoppa ur min käft. Just att langa facken åt folk är inte riktigkt min cup of tea så att säga. Kanske tar och börjar med det nu då. Watch out fow ma FINGUUHZ!
Kom på att de var ett bra jävla tag sen jag skrev, men ska reminda lite fort innan jag går och håller käften hela natten. I fredags var jag och min far på hockeymatch på Hovet, AIK-VÄSTERÅS, dedär skitlaget västerås råkade vinna på förlängning. Svin i tändsticksasken. Efter det käftade jag hem till Jerry och bad mt, wikman, finne, fredde, tess, jessica och cattis att hålla käften. Jag, finne, wikman och nisse ska kanske dra in på aik-match snart och stå i klacken. De är tchioll. Lördag, vafan gjorde jag då? Jo era jävlar. Jag hade mysigaste kvällen i världen med min underbara fry. Glodde på en rulle och hade det allmänt brutalmysigt. Såna dagar är man glad att man inte är på pråkresa i rovaniemi. Nu ska jag ut och odla en palm i vårvädret.


bäversvans och obalans, PYSS



Förbannadeidiotmilfsgrispungdjursgrillandesvettsäck,

Hallå i kojan.
Idag har jag vart och fotat i väsby och in the kista. De var inte kul. Jag hade 37 liter vatten i båda skorna och gick som en jävla fjällvandrare. De är längre till båda ställena när man går. Är ju van att cykla bäbiscykel dit. Usch och helvetet. Är trött som 46 djur nu känner jag i min själ. Ska hälla ner lite mat i dedär hålet jag har under näsan. Är hungrig. Inte som djur eller giraff eller nåt annat som jag kan säga ibland, nä. Jag är helt enkelt bara hungrig. Hungrig. Så kul är det. Nu ska jag gö nå viktigt, skriva en jävla massa skit om det jag gjort idag.  Ät phlegm.

Phlegmpyss och svinmyff, PYSS

Hundskri på megafonnivå,

Burgers änd badges.
Modj i osten. Jag lever. Idag vaknade jag halv 8 och gick till stationen och hämtade kalles hundjävel som jag och frun skulle vara barnvakt åt. De var mys, hon var uppkäftig som fan först, skrek som en idiot (därav överskriften). Men efter att jag bett den hålla käften och gett henne vatten och myst lite blev hon glad och låg och chilla snällt med mig och frun. Sen behövde jag dra till skogås och fota. De var soft. Förutom att de blev en jävla massa gå. Smällde i mig en skitnajs pizza, då blev jag glad, när jag kom hem var jag tvungen att skriva massa skit om capital bikepark och skogås bikepark. Nice. Snart kommer frun så ska vi glo på desperata hemmakärringar.

Älgko och benskjutna 16åringar, PYSS


Hallucinera mera,

Puss på hatten,
Idag var första dagen på min APU (praktik), som några vet så fick jag bli en såkallad frilansare som steker runt och gör repotage ensam. Så jag bestämde mig för att skriva och fota om bmx, eller snarare bmxspots i sthlm. Så idag har jag vart i skarpnäck och på söder, alltså björns trädgård. De var lite av ett äventyr att ta sig ifrån skarpnäck, man får ju inte ha cykel med sig på tuben men de hade jag ju förstås. Så då kom de en jävla grabb och snacka om att jag behövde cykla till farsta och ta pendeltåget hem för att jag inte fick åka med cykeln från skarpnäck. Jag mumlade något om käft och gick därifrån, sen i ögonvrån såg jag honom hoppa in i förarhytten på tåget så fatta att han var chaffis. Så satt jag bakom ett hörn och väntade i 14 minnuter på att han skulle köra iväg, sen gick jag ner och hoppa in i det andra tåget. Där fick jag sedan sitta i 10 minuter till och hoppas att ingen jävel skulle gnälla igen. Och de var det inte. Så satt jag där, nöjd som fan, hela vägen till medis. Sen av där, softa lite och bort till sthlm södra. Jag hade en jävla tur att dom släppte in mig på södra. Egentligen får man inte åka med cykel förrän efter 6, eller så är det mellan 3 till 6 man inte får det. Skitsamma, jag är nöjd iaf. Nu håller jag på att tanka powerpoint så jag kan slänga ihop det jag gjort idag. Medans det laddar ska jag duscha och nåt annat spännande som jag inte gjort på hela dagen.

Porslinsfotölj och uppkäftiga chaffisar, PYSS

Ost utan hål,

Fätto.
OHOJ i grisflaskan. Igår kväll höll vi käften en massa folk på bowlingen. Sen gick jag hem med frun, vi gick och la oss vid fem. De var cleant. Slagga till 2, de var första gången i mitt liv. Sen idag hade jag min sista hockeyträning, de var sykt nice. Nu är jag fri. Pyss. :D

Den första ficklampan på mars,

Skål.
Idag var soft, slutade halv tie. Sen softa jag, och softa igen. Och softa med frugan. Mycket nice. Sen var det möte i kommunhuset om skatepark och lite annan skit. De var soft en stund. Från kvart över ett till fyra var mötet, dom snacka om skate i kanske fyrtio min, sen snacka vi om massa annan skit. De helvetesdryga var att när vi hade hört klart på allt om skate tänkte vi att fan, vi drar nu. Men icke, vi skulle vara kvar tills skiten var slut och snacka med bengt bergström om lite mer skit efteråt. Så sagt och gjort, vi satt där och lyssna på några slem i kostym som predikade om allt från lokaltrafik till ungdomsbostäder. Ett bra jävla tag. Sen, efter TVÅ timmar skitsnack skulle vi äntligen snacka med benke, alla var varma och trötta och våra skallar var fulla med rotmos. Då drar benke hem. Vi ba: VA?! Hade vi suttit där och lyssnat på skiten i två jävla timmar, för ingenting? Vafaan. Fanimej tror jag att benke missade en del, typ allt, att han skulle vara kvar. Jaja. Då vart man lite arg i ansiktet men gick därifrån med fin min och fjäska för kommuntanterna, det är trots allt dom som sitter på pengarna och kan se till att de äntligen händer nåt  på dehär jävla stället. De var ba stoppa huvet i bakfickan och knata hem. Då kom bobo hem till mig, glidandes på ett bananskal. Hepåre, sa jag och kom fram till att vi borde gå hem till mt-björn. Sagt och inte ogjort, vi knata som två stycken gunde svan tills vi kom ända hem till pöjken. De var roligt där. Fredde kom också dit och vi hade trevligt som ett fiskstimm i statsministerns brevlåda. Efter några timmar kom bobos bro och hämtade oss i sin brummande bmw, den är fiin. Nu är jag hemma och talade nyss med frun min som kom hem från biffen med cornelia då den sistnämnda fyllde 18 munkar idag, Gratulation i en flaskpost. Jag kunde inte somna så jag slängde mig hit och langa blogg. Tänkte slagga skiten ur mig själv nu, först vill jag bara säga att min mor kollade upp dedär med om fiskar sover, såhär säger 118100: Fiskar sover inte på det sätt vi gör. Fiskar har viloperioder men ingen riktig sömn. När de vilar sjunker de antagligen ner på botten (som tex torsk) eller gömmer sig i hål eller en spricka. Det finns dock vissa fiskar som inte vilar alls.

Det var nog fanimej allt för nu.

Pridefestivalen och benke bergströms diss, PYSS

Fnaskpatrask och en flaska original,

HIPPIE!
Här sitter en ohängd och jävligt trött kwäng. Fyfan va seg jag är. Nu har vi iaf kungsberget avklarat, de var soft som fan. Jag, mt och alex köttade som djyr hela dagen. Nästan. Men ja, vi lekte lite med burton med. De var nice. Nice som satan. Jag är trött som fyrtiosju giraffer som stått i solen och sjungit i två månader utan varken vatten eller öl. Då är man fan lite jävla trött. Jag var duktig på skidor tycker jag faktiskt, fast det visste jag ju redan :). Birge hade varnat mig för att skiistoppern var paj på båda skidorna, vilken skulle resultera i att skidorna åker iväg om dom ramlar av. Och med sån tur som jag brukar ha skulle jag inte blivit förvånad ifall båda skidorna åkte ner hela backen, hoppa in i bussen och åkte hem till bålsta. Men nu vart de så lyckat att jag inte tappa skidjävlarna en enda gång, vilket var stjärtligt trevligt. På bussen hem vart de festival, nån jävel väkte mig fast jag inte sov och då vart jag och mt taggade som brunstiga mångubbar och hoppade runt och på och över alla säten och väckte alla stackars satar som lyckats somna. De var kul. Nu har jag precis duschat, vilket var det skönaste jag gjort. Eller förresten, det var det inte alls. HEHE. Snart kommer frun ner och då ska vi mysa och glo på greys. Läskigt. De blir fint som fäen. Och jag kan nog tyvärr meddela att hangaren (lkpg) skiter sig i hatten ganska mycket. Vår käre vän grandpa pallar onekligen inte köra. Ska kasta en löspenis på honom, var ju taggad som en gräsätare på en fotbollsplan (vilket förutsätter att det inte är konstgräs). Så de är ganska brunt, typ som bajs. Nu ska jag försöka att inte somna medans jag väntar på att min soulmate Nadija ska komma ner.

Ska hälsa till emelie btw, kul att du knögglar min blogg på muffen ;D
Måste kolla om de är nån som vet, sover fiskar?

Jag?!, AHH DU!, PYSS

Its a hundred pipes

Hirvi.
Hej alla mina vänner. Jag är glad. Helvetes glad faktiskt. Mitt liv är planerat in i minsta detalj ett tag framöver. Nu ska jag käka pizza med bobo, sen ska jag käfta upp till birge och hålla käften och stoppa hans skidor i fickan och sen hem igen. När jag kommer hem så kommer jag inte kunna gö ett skit för då är det dirr ner i sängen. Ska stå på simhallsparkeringen 06:45 imorn, spännande. Vi ska till kungsberget och muffla lite skiis :) Dyhyyng. :). Så iallafall, när jag kommer hem därifrån lär jag vara trött som 7 svin och antagligen gå och dö direkt. På torsdagen är det en vanlig skoldag, går till halv tio, sen hem. När jag kommer hem ska jag softa som satan och ba feta. Sen äre off to the kommunhuset klockan 13:15, alla som vill hjälpa till att kirra en skatepark i bålsta BÖR komma! Sen iaf, fredag. Antagligen drar vi till linköping då, från fredag till lördag. BMX:A JÄRNET! Softe. Ja, de är väl så långt som min planering går. Idag minsann köpte jag en vattenpipa, den är en ganska stor och döng sak som är grön och fin. Bra drag i jäveln äre, jag och frun satt och softa med jävelskapet för en stund sen, nice. Nej käre vänner, nu ska jag gå och trycka ner en pizza i bobos hals.

Halspyss och vattenpipor, PYSS

Om käftar kunde tala,

Homos.
Idag har jag och bobo vart och kollat på bil åt hans grandma och hämtat våra hjul i kallhäll. Taggad som fan på att ta ut biken igen och langa lite taste. Min fru slagga här inatt. De var kul. HIHI, fyfan va jag är mätt, och förvirrad, och hungrig. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men de skiter jag i och håller käften och skriver ändå. Amy var och gaddade sig idag, en lite g-klav bakom öret vart det. Tyngt. Nu ska jag ringa birge, måste låna hans skiis, kungaberget på onsdag mofo. Dyyngt som faen kommere pli. :) Nu funkar äntligen min internet, kwäng är klad. HIPPIE! Myshään är ute med tvätt så jag ska hålla käften och bygga lite grädde på muffen och sen ska jag kasta in en semla i ansiktet på mig. Efter det ska jag kötta på såndär helveteshockey, istället för att softa med grabbarna i repan, känns riktigt piss faktiskt, väntar bara på att skiten ska ta slut men de kan inte vara så långt kvar nu. De kommer bli najs, fan så tjock jag kommer bli HEHE. Nej då, de lyng mina vänner, bmx will keep me fit som vi säger i branchen. Nu ska jag som sagt käka en fet semla. Håll käften.

Finkenkäft, PYSS

Törstiga fiskar och mörkrädda fladdermöss

Fladderfisk,
Hej käftisar, nu vare ett tag sen igen. Jag är glad, som vanligt. Livet leker, jag håller käften. Jag vart litte halvjävlaglad när jag fick min datorburk igår, WHOOP WHOOP!! Ska hem till moder sen om ett tag, om inte brebandet funkar då av nån jävla anledning kommer min dator flyga rakt upp i arslet på bredbandsbolagets vd Robin Robinson. Eller va han heter.
HIHI, och där lyser inte solen kan jag lova. Idag var jag hos grandma och kirre hennes skrivare. De var soft, hon bygger dom goaste bullarna i världen. Och de tror ni säkert att eran mormor gör också, men de är inte sant. Eran mormor suger på att göra bullar. Min är bäst. Sen gick jag hem och lyssnade på lutan fyah som vanligt. Nu sitter jag i badet med tända ljus och dricker rödvin.. Eller nåt. I själva verket sitter jag med bobo och dricker luft. MMMM va gott. :)

Kolsyrad luft och sovande hästar, PYSS

RSS 2.0