Till er som aldrig haft bajs i kaffet.


TESTA :D

Köttboll och en gammal hårtrimmer

Nu vare dags igen.
Hej mina läsare. En tuff dag i skolan idag. Modou och Luca har jagat mig och Määl hela dagen. Dom ville raka våra skallar, vet inte riktigt varför. Dom kanske ville att vi skulle se ut som rasister så dom kunde slå oss. Ingen aning. Men vi klarde oss iaf. Och imorn har jag klipptid. Hoppas jag inte klipper mig för trehundra spänn bara för att gå ut och bli avrakad skiten. Dom var nära att ta oss en gång men då satte vi oss på en mugg i en halvtimme och väntade på att dom skulle dra. Gick skitfint. När jag kom hem började jag plugga, något som jag inte gjort hemma på fleraår. Kändes väldigt konstigt. Jaja, nu är det gjort. Hoppas de ser bra ut, ingen aning faktiskt. Jahapp, kärringen vi har i engelska kommer ge mig VG, tack för kaffet. De blev jag lite glad av att höra faktiskt. Jag skulle nyss ut till GD och chilla men när jag kommit halvvägs fick jag sms av määl och då skulle dom dra så jag gick hem igen. Jag tror att min mellanslagsknapp börjar strejka lite, eller så är jag bara slapp i vänstertummen. Kan inte avgöra det där själv faktiskt. Nu ska jag vänta på mor min och efter jag har väntat på henne ska jag vänta på Nadija som jag förövrigt firar 7 månader med idag. Grattis på oss.
Vi var på värstamysiga picknicken igår med Padillan och Mattias, satt bland massa hästar i en hage och käka jordgubbar och mackor m.m. Sånt gillar vi, hihi. :)

Nu ska jag stoppa en macka i ansiktet och efter det en korv i porslinsfotöljen.

Porslinskorv, PYSS

uʍop ǝpısdn ɐpuıʞ ƃuıןǝǝɟ

Plott.
Frun min gick just hem. För ett bra tag sen. Jag mår bra idag. Ska jobba ikväll/natt. De är ganska coolt. Vi ska ha domdär fula kläderna som alla sett men vi ska även ha öronsnäcka så vi kan snacka med varann, ganska FBI. YEAJ. Snart ska jag och lilla flem dra till banken och ta ut peningar så han kan köpa snys. Hoppas de går bra. Innan de måste jag skita också, eller kanske gör det senare. Saknar min fru också. Nu ska jag göra ett snabbt besök på porslinsfotöljen för flemmy är på väg, WHOOPÖ



Geggveck och öronsnäck-a, PYSS

Hästen som var hund

Hepåt.
Nu är klockan nånting och jag sitter och tar lyng. Glodde nyss på mt på youtube. Han stod och skrek lite fint. Frun min drog hem för ett bra tag sen och jag kände att de var dags att skriva litte. Jag har en helt underbar fru som är bara min. Känns grymt bra att ha dig. Du är bäst. Nu tänker jag berätta vad jag gjorde igår, varesig ni vill veta eller inte. Jag började med att träffa wiseman, händsmän, emil och mtmän och några andra mäns. Vi tog lyng och dom drack lite bira. Sen kötta jag och några grabbar till bowlingen och tog lyng igen. De var lyng. När jag var på bowlingen i en kvart hade älskling frågat om jag fick komma dit hon var, hos någon som heter Maggan. De fick jag och där vare sykt nice och jag vart glad.
Idag har jag och frun min ba degat på baksidan och druckit kaffe. De var gött. Nu är jag jävligt hungrig. Äre nån som kan dra till stan och köpa ett deluxe mål på MAX till mig? Antagligen inte.. Jag vill testa att käka apa nån gång. Dom ser så jävla smarriga ut. WHOOP. Passarej apjävel så jag inte käkar upp dina bananer. Då skulle du bli tvungen att dricka gainomax och de skulle ju fan inte vara kul eftersom de är nå förbannat dyrt. Och då skulle apstammarna dö runt om i världen. De vill vi icke. Jag skulle nog tvinga norrmejerier att donera några flak gainomax till apfanskapen.

Wähääng, PYSS




TÄNK ER ATT DOM SJUNGER K TO THE MOTHERFUCKING WÄNG HOMEBOY, ISTÄLLE FÖR A TO THE K.

Frukostverklighet och svinhungriga svin.

Jaså?
Nu var det verkligen miljoner år sedan jag bloggade. Kände fan att de var dags. De har hänt grymmt mycket grejer sen sist, skulla jag skriva allt de så skulle jag slita ut tangentbordet och då skulle jag inte se vilka knappar som hade vilka bokstäver och då skulle jag skriva fel hela tiden och framtida inlägg skulle bli helt oläsliga. Eller så skulle jag lacka satan och typ sätta ut min dator på blocket och skriva nåt i form med att den som är hungrig kan få komma och käka upp den och den som har bil kan komma och köra över den. Sen om vi har nån hungrig och körkortshavande eldslukare så skulle han kunna få köra över den och efter det käka upp helvetet brinnande. Skulle va nåt de. Men för att slippa betala dom 30 spänn de kostar att lägga ut annons på blocket skulle jag helt enkelt kunna ge fan i att skriva allt. Nåt som dock är jävligt roligt är att jag har sepemycket besökare varje dag fast jag inte skrivit på flera månader tror jag. Ska jag vara helt ärlig så tror jag att jag har mer besökare nu när de inte skrivs nå än vad jag hade när jag skrev förut. Men hälsa era mosters fastrar att kwäng är på g igen. Bloggpausen är över och ni kan åter börja era dagar med att nyfiket undra vad MR k to the motherfucking wäng ska skriva idag. Jag var på begravning idag, det var icke nice. GÖRAN SPÅNGBERG är död. Han dog i cancer typ 43 barre gammal. De är fan inte kul. VILA I FRID minst sagt, vi kommer aldrig glömma dig. Nåt som är lite roligare är att jag har fått jobb, K-wäng är såndär polare nu, WHOOP WHOOP, jag vet, man är ful. Men jag tänker såhär, att om jag tar på mej dendär jävla morotskostymen en gång i månaden liksom, då äre fan värt med en extra laxfisk på kortet, WOHOO. Köttpuss. Jag känner att jag är ganska sugen på att sätta mig och softa på porslinsfotöljen en stund. OJOJ.  Om lite mindre än två veckor langar jag och min kvinna 7 månader. De är en bra jävla stund. Och en annan grej, jag råkade köpa en skitball tisha idag. Har inte lust att slänga ut bild pån men de är ba glo lite extra på kwäng i framtiden så kommer den nog smeka era ögon så fint så inom en snar framtid. Nä, nu ska jag ringa kvinnan i mitt liv innan jag ska lägga mig och hålla käften tills jag vaknar. Men kom nu ihåg, kwängs muffinbageri är åter i bruk. Kanske en återföreningsfest på det? Jag står självfallet för chokladbitar och lättöl. Nu äre såhär va, att jag ska ringa min soulie.

Yes we gonna mash down Rome in pieces,  KISS MY ASS

RSS 2.0