You make it real

Eftersom du aldrig bloggar får jag göra det åt dig i smyg och tala om vilken underbar pojkvän du är och att tiden med dig har gått så fort kan inte fatta att jag släpat runt på dig i snart ett halvår..hur orkar jag? Näää skoja, har vart rena himmelriket att få vara med dig och med våra planer kommer det hålla länge till älskade. Jag sitter och saknar dig som en tokig fiskmås, sånna där irriterande som kommer när man har picknick du vet. Känner mig ganska dryg men ska faktiskt som vanligt göra lite nytta och städa upp i cirkusen jag lever i. Du gör mina svåra dagar lättare och jag är tacksam för det min vän..

JAG ÄLSKAR DIG KEVIN EMRICK WELCH






// En lycklig Nadija
skitmycket kärlek på hela dig.
små blåa hjärtan överallt.

Köttboll

Fan va duktig jag blev på att blogga den här veckan.....
Glo lite äldre inlägg om ni är tvungna att läsa kevinskrivet skit...


Ostfest,PYSS

Påsklovsammanfattning,

Hästskit.
Nu är påsklovet snart slut. Jag har inte bloggat på hur länge som helst.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Om jag ska berätta allting så kommer ni att ruttna och smälta medans
ni läste. Sånt orkar vi inte hålla på med. Så jag skiter helt enkelt i att göra det. Jag har fan inte vart någe sugen på
att blogga senaste tiden. Ska dock försöka vara bättre på bloggandet denna veckan än förra veckan.

Party party, PYSS

Pläckslicksäck

Hundmat.
Nu är mitt liv bra igen. Hade en liten skitsvacka igår eller förrgår eller nåt.

Jag älskar Nadija. Mycket mycket.

Idag när jag drog till skolan låg hon kvar hos mig. När jag kommer hem har hon diskat och tvättat på min toa. Ganska underbar brud man har alltså. Jaja, efter det gick vi ut på baksidan och rökte vattenpipa med Lajnalisten och Corni. De var nice. Vi softa hunden av oss tills dom drog. Då tog jag och mor ut pipjäveln och drack lite te och rökte på baksidan, Sen kom lil flem ner. Vi softa lite och drog till trappan och började sommarens första trappskejt, Dom sopade nämligen trappan idag eller igår eller nåt sånt. Om de inte var så jobbigt så skulle jag lägga in bilder från rökandet och skejtet. Men som jag sagt förut, de kanske kommer någon annan dag :)


Vattenkyss, PYSS



RSS 2.0