Tv-sladd rätt upp i fanskapet

Hej.
Idag har jag lekt elektrikerleken och sjungit svordomsvisan. Behövde dra en tv-sladd från vardagsrummet in i mitt rum och då behövde den gå igenom förrådet. Det innebar massa borrande, kopplande och svärande, men nu är det äntligen klart. Skönt. Igår var jag hemma hos Udden och tittade på lite folk som drack bira. Helt okej förutom att man blev döv  av alla skrikande brudar, herregud. Men det blev en lugnt kväll. Nu ska jag och kvinnan dra och köpa pizza. Gott som fan kommer det bli. Skriver kanske senare. Ha det så förbannat trevligt så länge, och snart kommer jag börja tjäna pengar på er era jävlar förresten, ska få hjälp att kirra lite. Tack och hej så länge :)


Elreklam och sladdtroll, PYSS


Fjantjävelskit

Fan och satan.
Igår var det bowling, åt helvete gick det. Brukar vara helt okej bra men fan inte igår. Råkade kasta på dendär grejen som åker ner och lyfter upp kägglorna ni vet, ja iaf, då studsade klothelvetet tillbaka till mig och låg mitt på banan och fjantade runt. Då blev man ju tvungen att knata ut på banan och hämta skiten, OCH VET NI HUR JÄVLA HALA BOWLINGBANOR ÄR ELLER???! Haha, jag ba halka baklänges och landade på rygg och simmade runt som en jävla mongolid på hal is typ. Och det bästa med hela skiten dock var att det verkade som att det bara var Alex och Johanna som såg det. Dom garvade ju tarmarna ur sig förstås men resten av bowlinghallen verkade inte märka nåt. Jävligt skummt för det var bra mycket folk där. Har faktiskt svårt att tro att folk såg men inte reagerade, hade jag sett nån stackars faan göra samma sak hade jag kräkts av skratt haha.
Nu på morgonen har jag kollat runt lite hur man tjänar pengar på sin blogg, verkar jävligt drygt. Man skulle fjanta runt med nåt jävla program och skit. Ja jag fattade inte ett skit så om nån som tjänar massa peningar på sin blogg ville berätta hur fan jag ska göra så vore det guld. För jag vill bli som Kissie WOOHOOO, limosine och skumpa här kommer jag. Nä fan, eller jo förresten menar jag. Det jävliga är att oftast måste man vara blåst som fan eller jättemycket bög eller nåt sånt där för att bli störst, är inte beredd att göra nåt sånt, än. HAHA Nejmen usch kévork. Idag ska jag, frun och min madre på IKEA i uppsala, tyckte det kändes onödigt att åka till uppsala när man har IKEA i barkarby bara en stund bort men jahapp, den i uppsala är tydligen finare. Nu orkar jag fan inte mer. Ha det så jävla trevligt nu tills vi hörs igen. Typ ikväll.

Godnattpyss, PYSS


Fågeln som störtade i askfatet.

Hej.
Som ni såg skrev frun just nånting om att ni ska läsa hennes blogg. Gör't. Nu sitter jag inna mi bed med Nadija, Johanna och Alex. Vi ska ha myskväll, bara lite. Ganska helt okej och nice. Dricka lite chips och sådär. Och nej, jag ska inte gå på glödande kol idag. De känns som de kan göra ont. De väntar jag med till nån annan dag. Och jag väntar fortfarande Kissie, du skulle ringa mig men som vanligt hör du aldrig av dig. Kissboll. Jag tror inte det kan bli något mellan oss. Nu ska jag gå och välta barnvagnar och ta lite på amandavardet's stora feta stjärt.

Kissie och bajs, PYSS


Gör det lätt för dig

Besök gärna min frus blogg

www.naady.blogg.se







Den enda gräsklipparen på pluto, den är det soppatorsk på..

Det är nästan irriterande trevligt hur läsarna bara blir fler och inläggen bara sprutar in. Jag dricker juice fast det är fredag, dagen har alltså redan börjat gå åt helvete. Nej fan, så farligt är det inte. Sitter hemma och bloggar som en heroinist i ett labratorium för tillfället. Helt okej faktiskt. Ida är här och chillar lite också. Dom lyssnar på smörig musik och spelar sims, jaja. Undrar vafan som händer ikväll.. Vet inte om jag är jättetaggad på att göra nåt brutalt men skulle det bli på det viset så varför inte liksom. Den där Mo är pussy förresten, vägrar pierca sig fan. Skumm kille. Nu böt dom förresten smörmusiken mot lite Uncut music group. Skönt. Nä men som jag sagt många gånger förut, tomater kan döda. Nu ska jag lägga mig och ruttna bland smörsimsarna tror jag. Eller kanske käka ett äpple, vettefan. Nån kan ju messa mig med förslag, har verkligen ingen aning vafan jag ska göra den närmsta timmen. Äh vafan, man kommer alltid på nåt..

Simmande simmar, PYSS


En släde till hästarna?

Asså va?
Tjena fan. Nadija är söt, jag är hungrig. Sitter hemma hos Nadi och tar lyng. Mo var inte i skolan idag, han var hemma hos sellis och var "sjuk" haha. Men imorn blir det piercing eller koppel, hans val HEHE.
Nad's har fått sömnproblem, hon är pigg när hon ska sova och trött på dagarna, inte så jävla roligt. Det är svinkallt och blåsigt ute, och jävligt mycket snö, inte särskilt skönt. Nä fyfan. Nu springer kvinnan i mitt liv runt i köket och letar sömntabletter, samma sömntabletter som hennes kära katt käkade för några veckor sen. Skönt. Undrar fortfarande när kissie ska börja skriva om mig, ska ringa henne.. Kattmat luktar äckligt. Statistiken fortsätter stadigt uppåt på blogger't förresten. Nu sitter Nadijert och talar i telefonen med sin syster, dom snackar om prostituerade katter, asså ja, de kanske lät skummt men ja, hon vill para Geisha med nåt fint kattskrälle och då kan man tydligen kolla på internet efter folk som har katter de vill att folk ska betala för att få para sina katter med. Usch. Har katterna nåt att säga till om där? Icke. Det jag försöker få fram är att människor alltså agerar hallickar med sina katter. Jag menar vilka jävla djurvänner HAHAHAHA. Nä nu har jag inge lust att snacka skit längre men de har blivit ett inlägg iaf, utan nån mening i förstås. Som vanligt typ.
Man ska inte kasta bäver i trähus, PYSS

Hallon i halsen..

Hello.
Jag har fanimej universums bästa fru. Eller jordens iaf, vet ju inte hur marsmännens fruar behandlar sina gybbar men ja, ni fattar. När jag kommer hem från skolan runt halv fem står de hemlagad thaimat uppdukat, tända ljus och en skitsnygg fru som hälsar mig i ansiktet. Fanjävlatastiskt, verkligen. Nu är jag seg som satan och sitter och småfiser små chilipruttar. Nice. Snart kommer johanna hit och då ska vi tre till statoil och köpa nåt snusk och ligga i sängen och glo på Get rich or die tryi'n. FETT. Hade gympa som sista lektion idag, ont i tårna och stel som en gipsad flugsmälla så de passar verkligen fetans med en chillkväll. Nä, ni får hare så jävla fint tills nästa gång. Och så äre så här föresten, läste det i svenska lagboken idag, att när nån som kallas kwang har börjat blogga så måste alla som vet det berätta för 67 personer i timmen så att denne kwang får mycket klick. och har man en egen blogg så måste man länka till kwang's blogg på den. Hårt, men så äre! Modou ska pierca näsan imorn, om han fegar ur ska jag sätta ett snöre runt hans jävla penis och gå och dra i det.. Sådetså.

Mo's sak är slak, PYSS


Bilder på mina älsklingar.. :P haha







Nä nu jävlar..

Tjoflöjt, igår blev de inge skrivande av nej. Men de har vi en mycket bra ursäkt till. Efter skolan drog jag och träffa kvinnan i mitt liv och Maggan på cafe valhall, sen gled vi runt och köpte trisslotter som vi förlorade massa stålar på. Vid halv fem gled jag och Nad's upp till min mormor och morfar, morfadern fyllde sjuttio barrar. När vi vart där i några timmar släpade vi med min kusin Millie och gick ner och mötte Johanna och drog hem till mig och hade lite mys. Det är helt enkelt därför det inte blev nåt skrivande igår. Men de var mys. Nu ska jag dra och fika med min farmor om en halvtimme eller så. Och Nadija ska göra nån överraskning för mig ikväll, vet inte vad det är än. Vi firade femton månader igår fast båda glömde bort det. Vi kom på det först på kvällen. Jag har inget vatten hemma. De går inte att spola i kranen eller toan eller nånting. Skönt.. Jaja, ska dra nu. Skriver snart igen.

Saftsoppa, PYSS


Så jävla svårt är det faktiskt inte..

..att börja blogga igen! :D
WOHOOMANIA! De var jag och ostkroken cäl som snackade lite om bloggisar idag när vi stod in dö skol.
Då kom jag på det, fanimej kwängis, jag har ju en bloggjävelfan. De skulle vara mys om nån snäll individjävel kunde hjälponera mig med att kirra nån sjysst design. Typ Nads, Corn, Lajnalisten och grabbarna har ju skitfräsiga designer. WOPP. Ska försöka lite själv först men ser det fortfarande ut som faan om 2 timmar och just DU eller DIN morfar kan designa. Slå en plingis, eller en kommentarrr.
De är så här va, att när jag slutade blogga sist så var det egentligen bara tänkt som en liten paus. Men när pausen varat i en vecka eller fem så kom jag på, fanimej liksom. Nu har jag ju inga besökare längre... :(
Inte för att jag hade JÄTTEJÄTTEHUNDRAMÅNGA besökare förut men de var ju ändå en del. Så nu får ni helt enkelt länka min bloggis på era bloggisar och hjälpa muffinbageriet upp bland bloggjättarna igen. Vet ni, jag skulle vilja starta ett såkallat bloggkrig med typp Kissie och den där bögen.. fan heter han.. Amir eller fan han heter.. De skulle dra sjukt mycket läsare om dom började skriva om vilket jävla svin jag var. Kwängs muffinbageri skulle få en helvetes massa klick och då skulle jag kunna ta en hunka eller två per klick och VIPS, rik som en cyklande flodhäst. Nä, nu ska jag in på min frus blogg och göra lite smygreklam för kwangs muffinbageri.. Hon kommer aldrig märka.. ellllleeeer? HAHAHAHA SKÅL I MJÖLKPÅSEN! WIIIE

Mjöl i mjödglaset, PYSS




Edit:
Kollade på designinställningarna i 23 sekunder innan min hjärna förvandlades till gröt. Html och skit, inte min grej. Fans jävel. Hjälp mig eller skjut mig. Nu ska jag dra och skita.


PUSSSSSS


RSS 2.0