Håll käften

Öppna käften

 

 

..så skriver en riktig bloggare, 'less is more' som vi brukar kalla't..


Nu måste jag blogga, annars kommer det inte bli av

Hallå på chipset.
Idag ska jag och min soulie på kryssning. Dåligt nice. Inatt jobbade jag, hände inte ett skit. Mysigt. Träffade Baba och Frette på shell. Baba hade blivit av med sin cykel och då säger Modou att den står hemma hos mig. Jag ba vafan?.. :P Då hade tydligen Modou hittat den och cyklat på den till mig och ställt den där, de hade jag inte en aning om. Men de är ju bra för Baba, att den är i goda händer. Wie. Nä, nu ska jag packa lite smått för kryssandet. Godnatt.


Kryssning och daimkryss, PYSS


Smörpaketet i vinflaskan

Hallå i ölburken!
Nu äre dags igen. Har blivit datanörd på begäran av min fru. Börjat blogga och spela farmville och yoville, voj voj. Det är tuffa tider på farmville. Har bara en enda kossa och inte en spänn, de regnar för lite så inget växer. Fan. De roliga med hela skiten är att kossan muar när jag trycker på killen, hon heter evert. Nu sitter jag och håller min och fruns käft, det är underbart. Vi har tio månader idag, helt otroligt hur hon orkat. För att fira denna underbara händelse ska vi käfta på kryssning i helgen. De kommer bli döng. Bokstavligt talat. Om bokstäver ändå kunde tala alltså, då hade nog livet vart lättare. Och om big mac var gratis. Nu tänkte jag nog hålla käften och odla lite cannabis på farmville.
Håll käften.

Kossan evert och regndans, PYSS

Inte en uppkäftig käft utan att man måste vara uppkäftig själv, eller?

Hepåt,

Jag kommer inte ens ihåg sist jag bloggade. Typ långt innan sommarlovet nåt sånt. Sen idag läste jag frugans och Danne Cramnells blogg och kom på att de fanimej var dags att dra tummen ur och börja kötta lite igen. På nåt underligt jävla vänster har jag fortfarande runt 4 besökare per dag, vilka är ni som är så in i helsike tålmodiga? Good for you att de äntligen kommer ett inlägg. Wie. Ja vafan ska jag skriva då, hela sommaren försvann bara. Kommer knappt ihåg vad jag gjort. Inte bloggat iaf, det är en sak som är hyffsat säker. Jag har vart i Åre med Bobo och på Norröra med Nad's, Corn och Äl. De var döhöng. Sen har jag nog mest degat hemma, jobbat på bålsta trädgårdstjänst och polarna, vart med polare och frun och mest tagit deg. Kan ju vara gött de med. Satan i gatan, skolhelvetet har ju börjat, är inne på andra veckan nu. Suger röv kan man ju minst sagt säga. Icke nice. Är inne på andra veckan nu. Nadija började i måndags. Eller igår kanske man säger. Käften. Igår var jag och Bobo och Birge in the skogås och höll käften och cykla i parken. De var fetdyng. Efter de begav jag mig till Nad'd brush som bor i trakterna och tog en kopp kaffe med han och hans kvinna. De var trevligt minst sagt. De känns skönt att ha börjat blogga lite smått igen, nu ska jag hålla käften och dricka lite vatten från igår.

Skogar och gammvatten, Pyss

RSS 2.0